ŠOK U SREMSKOJ MITROVICI: Tajna Bojanine tragedije odneta u grob!

0
5081

Ne možemo da poverujemo da je naša Bojana Milanović sebi oduzela život… neko ko ima karakterne osobine suprotne od suicidnih osoba, stvarno je neshvatljivo, ovo je veliki šok ne samo za njenu porodicu, već i nas koji smo je poznavali, ovako su juče govorile Bojanine komšije iz ulice Despota Stefana, u Sremskoj Mitrovici, gde je do pre četiri meseca devojka živela sa majkom Snežanom i bratom Sašom.

Zašto je dvadesetčetvorogodišnja pripadnica Vojske Srbije rešila da sebi oduzme život samo nekoliko dana pred svadbu, i to, prema nezvaničnim informacijama u petom mesecu trudnoće, niko od prijatelja bliskih ovoj porodici, ne može ni da nasluti, a o motivima ni da govori.

U mirnoj ulici bez buke automobila, koju krase lepe i male stambene kuće, tek po koji prolaznik tokom jučerašnjeg dana mogao je da se sretne u njoj. Za tragediju koja se desila u selu Dublje kod Bogatića svi su čuli, ali teška srca su pokazivali gde se nalazi porodična kuća nastradale buduće neveste.

Odjednom sam prestao da je viđam, tek posle izvesnog vremena upitao sam ženu pa gde je Snežina ćerka, a ona mi kaže, pa preselila se kod momka negde u Mačvu.– počinje da priča jedan od Bojaninih komšija.- I onda kad smo u ponedeljak čuli za tragediju i pročitali njeno ime i prezime, verujte mi ne možemo da poverujemo u to. Osoba koja je vedra, pozitivna kao što je ona bila, da naudi sebi, malo tu ima nelogičnosti.- smatra ovaj čovek.

Na kući koja se nalazi na kraju ulice, spuštene su roletne, mala kapija je otvorena, ali niko se nije odazivao. Komšije su, kako kažu, videle majku da je negde ujutru otišla.

Nismo još bili da izjavimo saučešće, vidimo nema parte, ne znamo ni kada će i gde biti sahranjena.– tužnim glasom rekla je Vera.

Bojana je dete razvedenih roditelja, živela je sa majkom i bratom u kući, koju im je ostavio Snežanin tata. Retko su se družili sa komšijama, ali su bili u korektnim odnosima, za njih svi imaju samo reči hvale, karakterišu ih kao finu, tihu i povučenu porodicu. Snežana je zaposlena u osiguravajućoj kući Delta đenerali, a za mlađeg brata tvrde da i on negde radi.
I Mitrovčani o Bojani imaju sve najlepše reči. Pre nego što se zaposlila u Vojsci Srbije, radila je oko dve godine u jednom ugostiteljskom objektu, ali i često bila u obezbeđenju, kada su se održavale neke utakmice u Sportskoj hali.

Veoma radna, vredna, disciplinovana, poslušna, valjda su je i te osobine pre godinu dana odvele u vojsku.– priča Mirko koji je nekoliko puta bio sa njom na terenu.

Građani koji su dobro poznavali Bojanu, ne veruju da je ona sebi oduzela život, već govore o raznim spekulacijama ubistva. Odgovore o nastaloj tragediji, svakako će dati završena istaga.

(Smiljka Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here