„SRBIJA U RITMU EVROPE” Glasajmo za Mitrovčanke na broj 1557 sa porukom: PESMA 20!

0
716

Povodom odlaska mitrovačkih devojčica, predstavnica našeg grada, u Niš na takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” u Gradskoj kući medijima su se obratili Svetlana Milovanović, zamenica gradonačelnika i Igor Karadarević izvršni direktor projekta.

Pozivajući sve da i dalje glasaju SMS porukama i podrže našu mitrovačku ekipu Svetlana Milovanović, zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice izrazila je zadovoljstvo zbog trenutnog prvog mesta po SMS glasanju, ali još više zbog toga što je naša ekipa spremna i što će pokazati svoje umeće uskoro u Nišu.

Naša ekipa devojčica će nas predstavljati na finalnom nastupu u Nišu koji će prenosti Prva televizija 16. juna u 14 sati. Glasanje je počelo do 1. juna i biće otvoreno sve do 16. juna kada je finale, za sada smo u velikoj prednosti nad ostalim učesnicima. Ipak, konačnu odluku ipak donosi žiri,“ rekla je zamenica Milovanović.

Nastavljamo istim tempom do subote, dodaje Svetlana Milovanović i poziva: Na broj 1557 pošaljimo poruku PESMA 20!

Igor Karadarević direktor programa „Srbija u ritmu Evrope“ pohvalio je Mitrovčane: „Ukoliko pobedi Sremska Mitrovica sledeći televizijski prenos na PRVOJ TV biće iupravo iz vašeg grada što znači da će ove gracije otputovati u Švedsku ili neku drugu zemlju Evrope koja nas podržava o trošku „Srbije u ritumu Evrope“, to je nagrada za decu. Grad pobednik dobija 50% od ukupne neto sume SMS poruka jer se glasa i SMS-om i dobija tevelizijski prenos, binu, svetlo i ozvučenje sve plaćeno od naše strane i preko 40 autobusa iz cele zemlje koji stižu da podržavaju svoje drugare.”

Naš grad predstavlja sedam devojčica koje plešu i pevaju pesmu Euphoria.

Srbija u ritmu Evrope” je nastala 2008. godine sa idejom da se na gradskim trgovima predstavljaju zemlje Evrope. Manifestacija je namenjena deci u osnovnim i srednjim školama i osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou, Belom knjigom EU o mladima, Nacionalnom strategijom za mlade Republike Srbije i Akcionim planom politike za mlade u Vojvodini.

(M. M.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here