Šta je predhodilo ubistvu u Ravnju: MRAČNA PROŠLOST DVE ŽENE

0
225

Danijela Jovanović (34) iz Ravnja osumnjičena je da je ugušila tetku Danicu Dimitrijević (78) u njenoj kući u istom selu nakon burne svađe. Kako saznajemo, devojka je nakon ubistva pobegla ali je brzo uhvaćena u susednom selu. Međutim, kako je u trenutku hapšenja bila pod uticajem narkotika, ona nije mogla da bude saslušana već je odvezena u bolnicu gde joj je odmah ukazana pomoć.

Nakon zadržavanja do 48 sati i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, sudskim rešenjem Jovanovićevoj je određen pritvor do 30 dana.

Za ubijenu meštani Ravnja kažu da je živela sama posle smrti muža, sa kojim nije imala decu. Živela je u teškim uslovima, u kući u kojoj nije bilo struje.

Navodno se i Danica nekada bavila prostitucijom, pa je čak i bratanicu podvodila, tačnije je vodila u inostranstvo gde je muškarcima pružala seksualne usluge a Danica je uzimala novac – navode naši sagovornici i dodaju da ne znaju ko će da sahrani Danicu jer sa bratancima iz Beča nije bila u dobrim odnosima.

Meštani Ravnja, izražavaju sumnju da je Danijela Jovanović svoju tetku, koja je u njoj brinula posle smrti oca, usmrtila zbog novca. Ipak, ne odbacuju mogućnost da je Danica možda svoju bratanicu htela da izbaci iz kuće, što se ovoj nije svidelo pa ju je ugušila.

Danijela je narkomanka već godinama. Posle rođenja prvog deteta koga je dobila 1999. godine vratila se u selo, i tada se već uveliko drogirala. Da bi zaradila, prostituisala se, odlazila bi na put van sela i nalazila mušterije, a novac je, verovatno, trošila na drogu. Policija je, koliko nam je poznato, privodila zbog prostituisanja. Kod tetke je dolazila i spavala povremeno, a pretpostavljamo da je uzimala i njenu socijalnu pomoć i takođe je trošila na kupovinu droge – kažu meštani ovog mačvanskog sela.

Upravo zbog apstinencijalne krize osumnjičene još nije poznato šta se dešavalo u kući u Ulici Hajduk Stanka gde je komšija našao beživotno telo starice. Osumnjičena bratanica žrtve uhapšena je ubrzo nakon što je patrola policije, po pozivu komšije, došla u staru kuću Dimitrijevićeve. Danijelu Jovanović je policija zatekla van sela, a gde se uputila posle zločina koji je, kako se veruje ona počinila, takođe nije utvrđeno. Telo žrtve je upućeno na obdukciju u Novi Sad, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Danijela pored sina, koji je navodno sada u dečijem selu, ima i dve maloletne ćerke. Koliko im je poznato, devojčice su kod svojih očeva i nisu bile u kontaktu sa majkom.

 

 

A. Ž. Adžić/http://www.blic.rs/vesti/hronika/prostitutka-ugusila-tetku-stravicnom-zlocinu-u-sremu-prethodila-mracna-proslost-dve/s7y7g5v

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here