„Stara garda“ pala zbog teške krađe i posedovanja oružja

0
2699

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su više osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i zbog krivičnog dela teška krađa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela pušku, ručnu bombu, 187 metaka različitog kalibra, jedno zrno bez čaure i jedan protivavionski metak.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesettrogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio pet krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da je od više oštećenih ukrao sedam mobilnih telefona, novac, lične stvari i zlato i time im naneo štetu od oko pet miliona dinara.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here