STARA PAZOVA: Brojna hapšenja u borbi protiv kriminala

1
1634

U više odvojenih akcija na teritoriji opštine Stara Pazova, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su nekoliko osoba.

Pripadnici policije uhapsili su M. LJ. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i prevara. On se sumnjiči da je iz jedne prodavnice ukrao artikle, a nakon što je oštećena pokušala da razgovara sa njim i ubedi ga da vrati ukradene stvari, fizički ju je napao, uputio joj pretnje i potom pobegao.

M. LJ. je takođe osumnjičen da je izvršio prevaru putem sajta „Kupujem prodajem“ na štetu dvojice muškarca iz Bujanovca i Zaječara, kojima je nakon uplaćenog novca umesto dogovorenih telefona poslao drvene letvice i kutiju od cigareta.

On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Pripadnici policije uhapsili su J. K. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i laka telesna povreda. Osumnjičeni je na dečijem igralištu u Novoj Pazovi, nakon verbalne rasprave, naneo teške telesne povrede jednom muškarcu, a potom dva dana kasnije i lake povrede drugom muškarcu.

Osumnjičeni je priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici policije uhapsili su B.J. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Policija je kod osumnjičenog, prilikom redovne kontrole u kombiju pronašla i oduzela 122 kilograma duvana u listu, 4.300 evra, 43.000 dinara i 25 dolara. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Takođe, pripadnici policijei, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv osumnjičenog da je počinio krivično delo falsifikovanje novca. Sumnja se da je u aprilu ove godine oštećenom mobilni telefon platio falsifikovanim novčanicama u apoenima od 100 evra.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here