STARA PAZOVA: Ispovest devojke zbog koje je njen mladić nokautirao starca

1
4345

Snimak na kojem se vidi kako mladić istrčava iz automobila i dva puta udara u glavu starijeg muškarca na biciklu izazvala je veliku buru u javnosti.

Foto: Facebook

Mladić, koji je identifikovan kao 27-ogodišnji Marko Stevanović, ubrzo je priveden, a sve se odigralo u Staroj Pazovi. Privedeni mladić se branio rečima da mu je žao i da je reagovao u afektu jer je starac prethodno vređao njegovu devojku.

Upravo je njegova devojka Ana Marija Kovačević bila gošća emisije “150 minuta” u kojoj je govorila šta je prethodilo incidentu.

Kako kaže, sve se dogodilo tokom njenog treninga kada joj je stariji muškarac pretio silovanjem i vređao je.

Redovno idem na treninge, dijabetičar sam i imam problema sa srcem pa mi je fizička aktivnost važna. Ne znam iz kojih razloga odlučila sam da krenem u tu ulicu, trčala sam najnormalnije, nisam nikome smetala… Onda sam primetila čoveka kako stoji na ćošku pored svog bicikla i viče nešto. Nisam obratila pažnju šta je govorio, mislila sam da se dovikuje sa nekim iz restorana koji je u toj ulici. Potom je besno seo na bicikl i krenuo ka meni. Skinula sam slušalice i krenula nazad, a ono što sam čula u narednih 20 sekundi niko mi nikada nije rekao”, navodi Kovačevićeva.

“Vikao mi je tako pogrdne reči… Pretio mi silovanjem, ubistvo, govorio mi da sam kurvetina, da je moja majka kurvetina i da stanem da mi pokaže šta je muško”, dodaje ona. 

Prema njenim rečima, u tom trenutku samo je gledala kako da pobegne i vikala da je ostavi na miru.

Međutim, on je sve vreme išao desnom stranom puta, a ja levom i sve se više približavao. Govorio je ‘vidite ovu kurvetinu što me prati, fali joj…’ Nemate pojma kako je kad vam neko viče takve stvari. Stala sam, pozvala Marka, htela sam samo da me odvede kući, nisam mogla da stojim na nogama”, ističe Kovačevićeva.

Osim toga, ona je istakla da njen dečko nije nasilna osoba, da nikada nikoga nije udario i da ona ne bi dve godine bila u vezi sa nekim ko je nasilan.

Takođe, navela je i da u Staroj Pazovi niko nema nijednu ružnu reč protiv njega, kao i da je njen dečko odmah nakon incidenta rekao jednom momku koji je bio u blizini da pozove policiju i Hitnu pomoć i da se kaje zbog svega.

Inače, Očovaj je za medije izjavio da je tokom dana popio „dva-tri piva“, ali da nije dobacivao nikome: „Imam 73 godine, nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bilo sramota“.

POVEZANI ČLANCI:

http://mitrovica.info/reakcije-na-tucu-u-staroj-pazovi-sugradjani-optuzuju-starca-i-brane-mladica/

http://mitrovica.info/brutalno-nasilje-u-staroj-pazovi-mladic-jednim-udarcem-onesvestio-starca/

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here