Stoperi ga golog izbacili iz automobila!

0
2359

Muškarac srednjih godina iz Šida juče je prijavio policiji da su ga četiri osobe presrele i opljačkale do gole kože, a zatim i ostavile na jednoj livadi, o čemu smo juče pisali u članku

https://mitrovica.info/nezapamceno-oteli-mu-automobil-novac-na-kraju-ga-i-skinuli/.

On tvrdi da su mu navodno uzeli svu odeću, automobil i 100 evra, koliko je imao kod sebe u trenutku napada! Policiji je ispričao da su ga u noći između utorka i srede na okolnom putu kod Šida presrela četiri nepoznata muškarca.

Bio je u svom automobilu kad je primetio muškarce, koji su stajali pored puta i mahali mu da stane. Stao je da vidi o čemu se radi i da li momcima možda treba prevoz ili neka pomoć, ali je tada usledila neuobičajena drama – kaže izvor iz istrage.

Auto-stoperi su navodno odmah nasrnuli na njega.

Izvukli su ga napolje, vezali i nasilno ugurali na zadnje sedište njegovog automobila. Jedan od četvorice muškaraca je seo za volan i tako vezanog ga vozio okolnim putevima, dok su ga ostali tukli. Kad su stigli u Bačince nadomak Šida, izbacili su ga na neku livadu i naredili mu da skine svu odeću, što je i učinio, uplašen za svoj život – navodi izvor iz istrage.

Nesrećni muškarac je navodno uspeo da se domogne prvih kuća u Bačincima i da jednog čoveka zamoli za pomoć.

Go kao od majke rođen i po mraku je išao livadom, dok nije došao do prvih kuća. Izašao je na ulicu i pokušao da dozove pomoć. Nekoliko meštana, navodno, nije želelo da mu otvori vrata, misleći da je manijak. Na kraju je jedan čovek ipak pristao da pozove policiju – kaže izvor iz istrage.

Povređeni muškarac je zbrinut u bolnici. Lekari su ga pregledali i ustanovili da ima lakše povrede, tačnije, nekoliko masnica po telu.

Nakon što je policiji prijavljen slučaj otmice i pljačka, pokrenuta je istraga i potraga za četvoricom muškaraca i za ukradenim automobilom.

Iako je objasnio kako je došlo do otmice, nije rekao gde je bio u toku te večeri, kao ni sa kim je bio. Pošto je ostao nedorečen u svom iskazu i policiji nije otkrio neke detalje, proveravaju se sve okolnosti, odnosno da li je rekao istinu – navodi izvor iz istrage.

(S. B.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here