Topalko i „Balkanika“ oduševili publiku u Rumi

0
325

Koncert Milana Topalovića Topalka i grupe „Balkanika“ održan je na Gradskom trgu u Rumi, u sklopu osme po redu, tradicionalne manifestacije „Rumfest“. Uz poznate zvuke domaćih hitova, narodne, zabavne, pop i rok muzike, mnogobrojna publika je uživala u koncertu ovih vrsnih izvođača.

Mnogobrojna publika se već oko 20 časova počela okupljati na Gradskom trgu u Rumi, da bi već uz prve zvukove pesama atmosferu doveli do potpunog usijanja.

Nadaleko poznati pevač Topalko, izazvao je oduševljenje čim se pojavio na bini, a uz prve taktove pesme svi su zapevali, pa je već sam početak koncerta obećavao dobru zabavu.

Publika je igrala i pevala uz hitove poznatih narodnih i zabavnih izvođača, a sve uz Topalkovu specifičnu boju glasa, koja je svakoj pesmi dala posebnu notu.

Nije izostalo oduševljenje ni sa Sanjom Ilić, i članovima grupe „Balkanika“, koji su svirali drevne balkanske instrumente, kao i specifičnu formaciju rok benda.

Pre samog koncerta, u Kulturnom centru je održan koktel, gde su domaćini imali priliku da ugoste svoje prijatelje, u prijatnoj atmosferi, uz degustaciju vina i domaćih, sremskih specijaliteta.

Pokrovitelj ove manifestacije je i ove godine Opština Ruma.

(S. P.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here