TRAGEDIJA U IRIGU: Ćerka pronašla mrtve roditelje

0
300

Proverava se uzrok smrti Veronike (74) i Stjepana (76) Limbockog. Treba da se utvrdi da li su se ugušili ili su se ubili lekovima

Bračni par Veronika (74) i Stjepan (76) Limbocki pronađen je mrtav u nedelju u popodnevnim satima u porodičnoj kući koja se nalazi u Fruškogorskoj ulici u Irigu. Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da su se ugušili ugljen-monoksidom iz starog šporeta, ali se proverava i mogućnost da su sebi oduzeli živote lekovima koji su zatečeni na stolu.

Tela supružnika su prebačena u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, i tek posle obdukcije znaće se od čega je nastupila smrt.

U nedelju je ćerka Valika došla da obiđe roditelje koji žive sami, a pošto je kapija bila zaključana, potražila je pomoć komšije.

Čim su ušli u sobu, zatekli su Stjepana kako leži na krevetu pokriven, a Veronika je bila pored njega na podu. Oboje su bili nepomični – navodi naš izvor iz istrage. – Na telima nije bilo tragova nasilja, kao što nije bilo ni tragova obijanja ulaznih vrata.

Komšije iz Fruškogorske ulice za Veroniku i Stjepana imaju samo reči hvale.

Veronika se teško kretala, ali uvek bi nekako smogla snage da dođe do mene. Poslednji put smo se videle pre dve nedelje, pričale smo o svemu… Žao mi je što ih je to zadesilo, izgubila sam velikog prijatelja – kaže Eva Đarmati, koja je odrasla sa Veronikom.

Supružnici će u sredu u 15 časova biti sahranjeni na seoskom groblju.

S.Kostić/http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:705205-Cerka-pronasla-mrtve-roditelje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here