Tragedija u Višnjićevu: STARAC ČISTIO SVINJAC, pa umro

0
2678

Sedamdesetpetogodišnji Srbobran Ličanin pronađen je mrtav u oboru za svinje u ponedeljak na salašu kod Višnjićeva u šidskoj opštini.

Njega je pronašla supruga sa kojom je živeo na ovom porodičnom imanju koje je udaljeno nekoliko kilometara od sela. Kako saznaje naš portal Srbobran je otišao da počisti kod svinja i dok je obavljao taj posao, odjednom se sručio ispred vrata obora.

Kada je supruga primetila da Srbobrana duže vremena nema, otišla je da ga potraži.

Tek tada je videla Ličanina kako nepomično leži na zemlji odmah je pozvala hitnu pomoć. Starac je bio srčani bolesnik, te porodica pretpostavlja da ga je srce izdalo. Po nalogu Tužilaštva telo je bilo poslato na Institut sudske medicine u Novi Sad, gde je obavljena obdukcija i ustanovljen tačan uzrok smrti.

Ovo je drugi slučaj na području Srema, gde su za četiri dana, dve osobe preminule dok su obavljale poslove u oboru za svinje. Prošlog četvrtka Lazar Miškićević (25) iz Iriga, pao je u svinjcu dok je hranio svinje, obdukcioni nalaz pokazao je da je mladića izdalo srce. Kod oba tela pronađeni su ujedi ovih životinja.

(Smiljka Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here