Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Načelnik Odeljenja za medije i komunikacije MUP Srbije Nemanja Pantić potvrdio je danas da su pripadnici MUP u stanu policajca koji je nedavno preminuo, nakon njegove smrti, pronašli više od dva kilograma heroina.

„Pripadnici MUP su u stanu preminulog policajca nakon njegove smrti, a postupajući po prijavi oca, pronašli više od dva kilograma heroina o čemu je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici“, rekao je Pantić.

Kako je dodao, prilikom pretresa stana njegovog oca policija je pronašla više vrsta različitog oružja i municiju različitog kalibra u nelegalnom posedu, zbog čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Sprovodi se istraga, u koju su uključeni i pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici, ali i Sektora unutrašnje kontrole, kako bi se utvrdilo poreklo narkotika, kao i da li je bilo zloupotrebe službenog položaja od strane preminulog policajca, dodao je Pantić.

Ostavite komentar

*

captcha *

  1. Maja Odgovori
    Kada će se nadležni organi baviti i drugim korumpiranim radnicima MUP-a, a posebno sličnim porodičnim vezama ( posebno Roljići gde su u pitanju takođe, otac-penzioner i sin)