Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


U subotu 27. maja, na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“, sa početkom od 12 časova, igraće se predstava za decu „Iscepana bajka„.

O predstavi:

Deca vole da se druže sa piscima koji pišu za decu, jer sva deca vole da slušaju ili čitaju bajke. Ponekad se desi da se pocepaju listovi, išaraju, i ne vrate na mesto. Pisac je uočio da zbog dečije nemarnosti, iscepana knjiga može biti veliki problem!

Iznenada,druženje sa piscem prekida Beli Zec iz „Alise u zemlji čuda“, a za njim i Snežana iz bajke „Snežana i sedam patuljaka“ i tu počinje ,,Iscepana bajka’’.

Beli Zec i Snežana su izleteli iz svojih bajki i traže pisca, jer su ubeđeni da ih je On izbacio iz njihovih bajki! Beli Zec je na čudnovat način zauzeo Snežanino mesto, da živi i da se stara o patuljcima, a Snežana je ostala bez svoje bajke…

Iz niza komplikovanih i komičnih situacija, kroz takmičenje u poznavanju bajki,  uz mnogo muzičkih numera i koreografija … publika i pisac će uspeti da razmrse „zapetljano“ stanje i sve vrate na svoje bajkovito mesto!

Ulaz: 200 dinara

Informacije: 615-115

 

Ostavite komentar

*

captcha *