Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa pripadnicima Poreske policije, uhapsili su S. D. (1976), javnog izvršitelja za područje Višeg i Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela zloupotreba službenog položaja i poreska utaja.

Policija je uhapsila i V.Š. (1978), neformalno zaposlenog kod osumnjičene, a podnela je krivičnu prijavu u redvnom postupku protiv 13 osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su S. D. pomogli u izvršenju krivičnih dela.

Postoje osnovi sumnje da je S. D. od novembra 2014. do juna 2016. godine u nameri pribavljanja protivpravne imovinske koristi za sebe i izbegavanja plaćanja poreskih obaveza ušla u simulovane-fiktivne pravne odnose sa devet advokata i sa odgovornim licima privrednih društava, protiv kojih je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Ostavite komentar

*

captcha *

  1. Gost Odgovori
    Kad će biti pokrenuti sudski postupci protiv korumpiranih javnih tužilaca?
  2. Бранко Odgovori
    У интересу јавности је,свакако,да се зна ко је "С:Д" али исто тако јако важно је и да се знају имена и презимена адвоката и "одгоговрних лица привредних друштава" ! Искрено се надам да овај чланак није последњи на ту тему...