Usmrtio pešaka vozilom – pa pobegao!

0
3608

Pedesetogodišnji Goran B. iz Beograda, nastradao je u nedelju uveče oko 20 časova na lokalnom putu između Putinaca i Donjih Petrovaca, kod Rume. Na njega je naletelo vozilo koje ga je usmrtilo na licu mesta, a vozač umesto da se zaustavio, pobegao je i policija intenzivno traga za njim.

Goran koji se odnedavno doselio sa suprugom i sinom u Donje Petrovce, kako su juče ispričali meštani ovog sela, te večeri doputovao je iz Beograda vozom u Putince i nastavio peške put u selo.

Dok je išao putem, samo je odjednom protutnjalo velikom brzinom vozilo i oborilo ga. Veoma brzo je neko naišao iz sela i kad su videli čoveka kako leži na putu, odmah pozvali policiju. Strašno, žao mi je Gorana bio je tako fin čovek.- kaže Dragan iz ovog sela koji je poznavao nastradalog.

Meštani za zeta Gorana imaju samo reči hvale, kažu da se skoro doselio u njihovo selo, veoma brzo posle smrti ženinog oca.

Oni su pre toga živeli u Beogradu i kada je njegovoj ženi Vidi otac umro, rešili su da dođu da žive u Donje Petrovce. Imaju sinčića koji je mislim prošle godine krenuo u prvi razred i eto kako se zla sudbina poigrala.- govori naš sagovornik dodajući da je Goran često odlazio u Beograd da li zbog poslovnih ili privatnih obaveza to ne zna.

I tokom jučerašnjeg dana na ulazu u selo stojalo je policijsko vozilo, i policijski službenici, koji su prolazili ili nešto tražili na mestu nesreće. Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica našem listu je potvrđeno da je došlo do saobraćajke u kojoj je nastradao pešak, kako i da se traga za vozačem vozila, te da o ovoj tragediji ne mogu više nikakve informacije da daju dok traje istraga.

Meštani Donjih Petrovaca pričaju, da se skoro u njihovom mestu otvorio kafić i da često dolazi omladina i sa strane, kao i da su od tada primetili jurnjavu vozilima kroz selo.

(Smiljka Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here