UŽAS U IRIGU: Otišao da nahrani svinje pa preminuo

0
2696

Porodična tragedija u Irigu, mladić Lazar Miškićević (25) naprasno umro. Pošao da nahrani svinje, a kada su ukućani pošli da ga potraže, zatekli su ga kako leži nepomičan u svinjcu

Irižanin Lazar Miškićević (25) pronađen je danas u popodnevnim satima mrtav u ekonomskom delu dvorišta porodične kuće. On je pošao da nahrani svinje, a kada su ukućani pošli da ga potraže, zatekli su Lazara u svinjcu kako leži nepomičan. Telo mladića poslato je u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad gde će se obaviti obdukcija i saznati tačan uzrok smrti.

Komšije iz Ulice Đoke Šundukovića u kojoj je živeo mladić pokušavale su da saznaju više detalja koji su doveli do ove porodične tragedije u kojoj su otac Sava i majka Gordana izgubili najstarijeg sina.

Oni imaju troje dece, dva sina, Lazara, najmlađeg Đorđa i srednju ćerku Miru. Ljudi su vredni, bave se poljoprivredom. Tovili su svinje, to im je jedan od izvora prihoda – priča komšije koje za Lazarevu familiju imaju samo reči hvale. Čuli su, kažu, da je Lazar pronađen na betonu i da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Otac Sava se još nije čestito oporavio od porodične tragedije koja ga je zadesila pre nekoliko godina.

Savina rođena sestra nastradala je u Beogradu. Njen sin joj se istrgnuo iz ruke i krenuo da prelazi ulicu. Kada je ugledala da će na dete naleteti automobil, krenula je za njim, da ga spase. Ona je poginula odmah, a dečak je preminuo kasnije. Bio je neko vreme u komi – prisećaju se komšije tragedije koja je pre ove zadesila Miškićeviće.

(Smiljka Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here