Veliki komšijski karavan „Grand“ kafe stiže u Mitrovicu

0
1347

Komšijski karavan Grand kafe krenuo je na druženje širom Srbije, a sada stiže i u Sremsku Mitrovicu.  Uz šoljicu omiljene Grand kafe stanovnici našeg grada će imati priliku da se na na šetalištu kod Trga Ćire Milekića druže sa komšijama, kolegama i prijateljima u petak, 6. jula od 12-18h, na šetalištu kod Trga Ćire Milekića.

Svi znamo da se najbolje komšije ne druže samo određenog dana, kakav je Svetski Dan komšija, njima nije potreban povod da se okupe i uživaju u svojim malim komšijskim ritualima. Njih se rado sećaju i o njima pričaju, jer ih uvek podsećaju na posebna iskustva koja još jednom žele da podele. A sa kim drugim nego sa komšijama, našom proširenom porodicom.

Upravo je to razlog zašto Grand kafa taj dan tradicionalno obeležava putujući i družeći se sa komšijama u mnogim gradovima širom Srbije.

Ali ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti kojima Grand kafa želi da obraduje svoje potrošače i nagradi njihovo poverenje.

Pod već poznatim sloganom, „Vidim ti siguran dobitak“,u toku je program lojalnosti Grand kafe Goldu kome poklanja vredno Metalac posuđe i koji je odmah izazavao veliko interesovanje. U programu učestvuju samo promotivna pakovanja Grand kafe Gold koja se nalaze i na Metalac poklon posuđu.

Potrošači u Srbiji do 10. jula imaju priliku da na sajtu www.grandkafa.rs unose kodove iz promotivnih pakovanja Grand kafe Gold, a svi koji sakupe dovoljan broj bodova, mogu ih zameniti za željeni poklon – za 15 bodova na poklon je džezva, za 30 šerpa sa drškom, za 40 tepsija, dok za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem.

Zato uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom, i mirisu i ukusu Grand kafe Gold i požurite jer vas do 10. jula očekuje siguran dobitak!

(Ana Mate)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here