ZATVOREN ULAZ U HRTKOVCE: U selo mogu samo meštani, policija opkolila mesto

2
9340

Saobraćaj kroz selo Hrtkovci zatvoren je danas od 12 časova sa tri strane i vozila se preusmeravaju na druge alternativne puteve.

Kordoni policije stoje sa svih strana u Hrtkovce i niko ne može da uđe, sem meštana tog sela, potvrđeno je iz Policijske uprave.

Kako nam je rekao jedan Hrtkovčanin, on je bio u Rumi, i kad se vratio u selo dočekao ga je kordon policije koji ga je zaustavio, tek kada je predao ličnu kartu i kada su videli da je iz tog mesta, onda su ga pustili.

U selo je sve mirno i pod kontrolom. Svako obavlja svoje redovne aktivnosti i nema nikakve panike, među narodom. Jedino nam je neobično što nemamo onu buku vozila koja se kreće i do 12 000 dnevno.- kaže Tomislav Šimić predsednik saveta mesne zajednice Hrtkovci za naš list, dodajući da će mesto biti blokirano sve do sutra u ponoć.

Razlog zatvaranja puta kroz ovo mesto, jer najavljeni sutrašnji miting Srpske radikalne stranke, koji je najvljen i mimo zabrane MUP-a.

 

(Smiljka Kostić / novosti.rs )

2 COMMENTS

  1. Radikalska pardon naprednjačka pamet. Hajde da maltretiramo građane koje kobajagi štitimo. Važno je da OSUĐENOM ZLOČINCU niko na senku ne stane. Pu!

  2. Šimiću biznismenu i uspešni političaru koji se zalažeš da put obidje selo,gledaj kako ti je selo postalo danas zabit i koliko je promet u istom opao,a zamisli koliko ce tek opasti kada selo obidje put i mladi pobegnu iz njega!Za čega se ti zalažeš!?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here