Zavirite u kuću Vasilija Radosavljevića, pomoćnika mitrovačkog gradonačelnika

1
176

Nakon 16 godina bavljenja politikom, pogledajte kakvu kuću je stekao Vasilije Radosavljević (DSS), pomoćnik mitrovačkog gradonačelnika.Oglas za prodaju ove kuće izgleda ovako:

Moguća i zamena za stanove i slično. Opis: Plac- površine 6 ari. Kuća – neto površine 257 m2. Dvorišna garaža – površine 25 m2. Građevinsko zemljište, kuća i garaža su svojina prodavca.

Nalazi se u Sremskoj Mitrovici u novoizgrađenom delu veoma mirnog i uređenog naselja blizu svih značajnih gradskih sadržaja.

Kuća ima sledeće prostorije i karakteristike:

-čine je prizemlje, sprat i suteren

-u prizemlju se nalaze: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, radna soba, špajz, cipelarnik, garaža, kao i veća natkrivena terasa (sa pogledom ka dvorištu) sa vezom iz dnevne sobe

-na spratu se nalaze: tri sobe, kupatilo i lođa sa pogledom na ulicu

-u suterenu se nalaze veća kuhinja (sa izlaskom na dvorište), vešernica, kotlarnica i podrumska ostava (špajz) -stolarija je alu sa termo staklom i komarnicima -prozori do ulice imaju alu roletne na elekto pogon -garaža do ulice sa aluminijumskim panelnim vratima (dimenzije 2,5m x 2m) sa daljinskim otvaranje i direktnom vezom sa stambenim prostorom, izvedena je vodovodna instalacija i pod od teraco ploča

-dodatno podno grejanje je u hodniku, kupatilima i kuhinji.

Dodatne vrednosti:

u sklopu kuće:-gasni priključak -alarmni sistem – tri klima uređaja -kotlarnica ima ugrađene tri opcije grejanja (gas, struja, tečno gorivo), a moguća i opcija čvrstog goriva.

U sklopu dvorišne garaže: -vrata alu-panelna sa daljinskim otvaranjem, dimenzija 2,5m x 3m -pod od teraco ploča -šaht sa hidroforom za tehničku vodu sa dubine od 30 m i sistemom za prečišćavanje bazenske vode -u sklopu dvorišne garaže nalazi se pušnica (sušara) za sušenje mesa sa ložištem sa spoljne strane objekta.

Ostalo:-dvorišni bazen dimenzija 7m x 3,6 m (dubine 1,5 m) -dvorište popločano prirodnim kamenim pločama (ukupno 200 m2) -preostali deo dvorišta planski ozelenjen i uređen sa većim brojem stabala drveća -dvorište ograđeno -ulazna dvorišna kapija sa daljinskim otvaranjem -ugrađen zalivni sistem sa tehničkom vodom.

1 COMMENT

  1. Da se covek u Holivudu ne postidi svog zdanja. Moji po 40god u Austriji i nismo toliko ulozoli u svoj dom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here