4 Comments

 1. PetarSM

  Kamp ispod sremovog igrališta, a i povez za čamce je teška prevara koliko mi se čini. Možda grešim, ali mislim da je to zemljište neka prethodna vlast (ako ne Prodanovićeva) izdala nekom na korišćenje u dugom periodu, a taj lik sada to rentira. Kako god, ova vlast ima i mora naći načine da reši to pitanje, jer se radi o zdravlju dece koja se kupaju u plićaku, gde je koncentracija izlivenih fekalija i goriva najveća. Eto teme za istraživačko novinarstvo. Građani imaju pravo da znaju punu istinu.

  Reply
 2. Lacarak

  Nisam cest gost na plazi, ali svaka vam cast na tekstu.
  Mi nismo ni svesni koje je bogastvo imati plazu, odnosno reku u gradu. Pitajte Rumljane i ljude iz drugih gradova, dive se mitrovici zbog reke Save. Samo mi sami to ne cenimo.

  Reply
 3. bellatrix

  Odlicno sto se neko dotakao tog divljackog zagadjenja bukom i naftom.Pomenula bih jos da smo imali prelepu plazu od koje smo napravili brdo a sad smo je jos i posuli onim sljunkom koji nimalo ne odgovara podneblju na kome se reka nalazi. Jos jedan veliki problem je sto ujutru ko dodje sa decom na plazu vikendom moze da uziva u mirisu urina jer svi kojima je to mesto za izlazak vrse nuzdu na sljunku koji zadrzava urin. Ne znam za sta se izdvojilo 12 miliona kad je pola plaze privatizovano kafanama.

  Reply
 4. Mirka SM

  Kako zabraniti tim silnim jahtasima I skuterasima da se vozaju pored nasi glava na plazi kad im opstina dozvoljava da rade sta hoce zato sto su puni para… neki dan je na plazi, spasilac prolazio kroz masu camcem, poprilicno brzo, I to je u redu, zato sto je on spasilac… pa sad ako I zgazi nekog, nece mu biti nista on ce ga spasiti. Strasno kakav javasluk I niko ne reaguje

  Reply

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Medija centar Srem 2017.