AKADEMIJA OXFORD: Kurs i obuka za LIMFNU DRENAŽU

0
162

Limfna drenaža predstavlja specifičnu vrstu masaže. Predstavlja periodično lagano potiskivanje tkiva kojim se podstiče fluktuacija limfnog toka u cilju smanjivanja ili sprečavanja limfnog zastoja. Regeneriše i poboljšava funkciju limfotoka, kapilara i zalistaka, pa zahvaljujući tome dovodi do relaksacije uz osećaj analgezije.

Njeno blago delovanje na vegetativni nervni sIstem opušta celo telo. Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tečnosti u organizmu i poboljšava se opšte stanje organizma.

Kurs i obuka za limfnu drenažu – predviđeni su u trajanju od 76 sati.

Nakon završenog teoretskog i praktičnog dela, svaki polaznik izlazi na pismeni i usmeni deo ispita, čime stiče uslov za dobijanje validne diplome. Kao i svaki naš sertifikat i navedena diploma je odobrena od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, te je samim tim možete upisati i u radnu knjižicu. Na ovaj način zasigurno je olakšana mogućnost zapošljavanja i samozapošljavanja.

Kako verujemo da Vam je sve što smo naveli veoma privlačno i zanimljivo, očekujemo Vas u prostorijama Akademije Oxford što pre!!!

Kontakt podaci: Akademija Oxford – Sremska Mitrovica

telefoni: 022/621-055  060/022-55-84

adresa: Kralja Petra I 9, drugi sprat, Sremska Mitrovica

e mail: sremskamitrovica@akademijaoxford.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here