AKADEMIJA OXFORD: Kurs za negovateljicu!

0
697

Posao negovateljice predstavlja jedno od najhumanijh zanimanja. Ljubav, pažnja, briga, razumevanje, pomoć i strpljenje samo su deo onoga što zahteva posao osobe koja se bavi njime. Briga o pacijentu nalazi se na prvom mestu. Vremenom dolazite do brojnih iskustava, kako poslovnih tako i životnih. Najvažnija je podrška i pomoć drugoj strani, odnosno pacijentu.

Akademija Oxford pruža mogućnost sticanja potrebnog stručnog znanja za pružanje ovakvih vrsta usluga, po najsavremenijim modernim trendovima.

Kurs za negovateljicu traje tri meseca, odnosno potrebno je da odradite 300 sati prakse u jednom od stacionara u svom mestu. Mesto gde ćete obavljati praksu možete potražiti sami, ukoliko vam je želja da budete u gradu u kom živite, a mi još uvek nemamo našu poslovnu jedinicu u njemu. U svakom slučaju, praksu možete obavljati i u nekoj od institucija sa kojom je naša škola sklopila ugovor o poslovno tehničkoj saradnji.

Ovim stičete uslov za dobijanje validne diplome, koju možete upisati u radnu knjižicu i koja je odobrena od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. 

Cena kursa je 15.000 dinara i možete platiti u tri rate. Prva rata od 5.000 dinara a preostale dve je potrebno da se isplate do polaganja ispita.  Nakon završetka kursa, polaznici stiču potpunu samostalnost i stručnost u obavljanju ovog zanimanja.

Adresa Akademije Oxford je u ulici Kralja Petra I broj 9 II sprat u Sremskoj Mitrovici, dok su brojevi telefona 060/022-55-84 ili 022/621-055.

Kontakt mail za sve informacije: sremskamitrovica@akademijaoxford.com

Akademija Oxford pruža mogućnost da po najkonkurentnijim cenama završite najkvalitetniju obuku i kurs za negovateljicu.

Pozivamo Vas da nam se što pre pridružite!!!

Ukoliko se na radnom mestu negovateljice već nalazite duže od tri meseca, koliko je predviđeno trajanje našeg kursa, potrebno je da nam donesete overenu potvrdu institucije u kojoj radite i time stičete uslov za prijavu ispita u našoj školi.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here