Akademija Oxford u Rumi organizuje kurs i obuku za depilaciju

0
356

Kurs i obuka za depilaciju, samo je jedan od kvalitetno i profesionalno predviđenih delova, odnosno oblasti kozmetičara i pripada kursevima nege lepote. Kao takav, osposobavljava svakog polaznika za sve vrste depilacije na najprihvatljiviji način, jer ovo je osnova za kasniju nadogradnju znanja i usavršavanje profesionalnost i poslovne karijere.

Verujemo da ste oduvek želeli da se bavite nekom od ovih oblasti, te smo sigurni da je ovo pravi vid edukacije za Vas. Samim tim što ste u mogućnosti lakšeg i sigurnijeg dobijanja posla, nakon završetka obuke, ali kvalitetnog i profesionalnog rada sa svakom mušterijom pojedinačno, jer od njenog prvog doživljaja Vaše usluge, zavisi i sigurnost daljih poseta.

Polaznike kursa depilacije očekuje teorijsko – praktična nastava u trajanju od 76 radnih sati, koje mogu obaviti za 2 meseca.

Za polaznike koji imaju iskustvo na radnom mestu kozmetičara, osposobljenom za posebnu oblast ove struke – depilacije.

Do sada smo govorili o mogućnostima za sve polaznike koji tek žele da se upute u profesionalan rad u ovoj oblasti. Ipak, postoje i oni polaznici kojima je nakon dugogodišnjeg rada potrebno samo prijavljivanje završnih ispita i dobijanje validnog sertifikata, kako bi nastavili sa svojom poslovnom karijerom u pravom smeru.

Smeru ka vrhu!

Ukoliko imate mogućnost da svoju dosadašnju praksu overite i povrdite to validnim dokumentom,ostaje samo još polaganje pismenog i usmenog dela ispita. Literaturu smo Vam pripremili, te je vremensko pitanje polaganja ostavljeno Vama i Vašoj dovoljnoj spremnosti!!!

Prijavite se:
Adresa Akademije Oxford u Rumi: Glavna 176, TC “Atrijum” 

telefoni: 060/022-01-69; 022 471-265 ️ 

Elektronska pošta: ruma@akademijaoxford.com   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here