AKADEMIJA OXFORD – VAŠA KARTA ZA SVET MOGUĆNOSTI

0
340

Akademija Oxford osnovana je 2008. godine i od tada sprovodi programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, prevodilačke usluge sudskih tumača.

Misija Akademije Oxford je da klijentima, saradnicima i polaznicima obezbedi visokokvalitetnu i pouzdanu uslugu po najpovoljnijim cenama. Akademija Oxford izlazi u susret svim kompanijama, fabrikama, firmama, državnim i nedržavnim ustanovama, pojedincima.

Vizija Akademije Oxford je da svojim profesionalnim i kvalitetnim uslugama u oblasti učenja stranih jezika, izrade prevoda, kurseva za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, kurseva računara, stručnih osposobljavanja stvori što bolju sliku o sebi i prepoznatljivo ime i da ostane lider u svojoj oblasti poslovanja.

Iz naše bogate ponude izdvajamo:

* Školu stranih jezika 

* Prevodilačke usluge

* Školu računara 

* Kurseve nege i lepote

* Stručne obuke 

* Dokvalifikacije

* Prekvalifikacije

* Srednju medicinsku školu

Za nas prepreke ne postoje, pa se tako i programi rada, kao i nastavni plan redovno usavršavaju, usklađuju i primenjuju po najsavremenijim svetskim metodama.  Kako znanje ne može da čeka, a usavršavanje svakog pojedinca traje čitavog života, pozivamo i Vas da upišete neki od vama željenih kurseva Akademije Oxford.

Timu Akademije Oxford Sremska Mitrovica je želja da stručno osposobi što veći broj polaznika željenih znanja!

Kontakt telefoni: 060/022-55-84 ; 022/621-055

Adresa: Kralja Petra I broj 9, II sprat 

Elektronska pošta: sremskamitrovica@akademijaoxford.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here