Apsolvirao sa 40 godina na privatnom fakultetu, SAD JE PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE

0
4288

Za predsednika Skupštine opštine Sremski Karlovci izabran je Boban Petković iz Srpske napredne stranke, nekadašnji šef obezbeđenja i šef voznog parka u JKP “Čistoća” Novi Sad, koji je u 40. godini apsolvent na Fakultetu za menadžment u tom gradu.

Novopečeni predsednik Skupštine opštine, osim članske karte SNS-a, ne može da se pohvali zavidnim obrazovanjem, iskustvom i referencama koje bi ga kvalifikovale za ovu funkciju.

U njegovoj biografiji piše da je 1989. završio srednju mašinsku školu, da bi potom, ne računajući šestomesečni kurs, sa obrazovanjem napravio pauzu više od dve i po decenije. U svojoj 36. godini (2016.) volšebno je upisao Fakultet za menadžment u Sremskim Karlovcima i trenutno je apsolvent.

Što se radnog iskustva tiče, najpre je počeo kao poštar u Rumenki, gde je radio šest meseci.

Nakon završenog šestomesečnog kursa za policajca, zapošljava se u Policijskoj upravi Novi Sad. Četiri godine je bio policijski službenik u PS Detelinara, a tri godine proveo je u OSP Sremski Karlovci.

U JKP “Čistoća” Novi Sad zaposlio se 1999. godine, a u tom preduzeću ostao je do danas.

Tri i po godine bio je koordinator održavanja vozila i infrastrukture, da bi potom avanzovao i postao šef obezbeđenja. Radio je takođe i na mestu portira i inkasanta, a bio je i poslovođa u službama smeća i javne higijene.

Zahvaljujući članskoj karti SNS-a, sada je dospeo na mesto predsednika Skupštine Opštine Sremski Karlovci.

(Direktno.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here