Autobus pun đaka se prevrnuo kod Vojke: NOVE INFORMACIJE O STANJU DECE!

0
1228

Ne stišavaju se komentari na društvenim mrežama nakon što se juče (petak) autobus sa đacima koji su putovali iz škole na relaciji Stara Pazova – Krnjaševci oko 14 časova prevrnuo kod Vojke. Inače, put od Vojke do Krnješevaca je od ranije poznat kao relacija u katastrofalno lošem stanju kolovoza.

Građani su ogorčeni lošim održavanjem puteva od nadležnih državnih preduzeća, pa svoj bes iskaljuju komentarima na Instagramu.

„Putnica Lastinog autobusa koji se danas prevrnuo na putu Vojka-Krnješevci ispričala je da je lažna informacija koja se pojavila u medijima, da je vozač autobusa pomagao povređenim učenicima. Prava istina je, kako ona tvrdi, da je on prvi napustio autobus ne hajući za ostale. Ona dodaje da su njima pomogli slučajni prolaznici. Po njenim rečima vozač je pre nezgode vozio daleko iznad ograničenja, a to nije prvi put da autobusom upravlja na taj način.“ – piše na sajtu 192.rs.

Ipak, drugi komentatori opovrgavaju ove tvrdnje braneći vozača i svu krivicu svaljujući na rukovodstvo „Laste“:

Da li će neko da piše da je rezultat saobraćajnog udesa neispravno vozilo koje je vozio izuzetno savestan i odgovoran vozač, koji je kvar prijavio ujutro ali vozilo nije isključeno sa linije. Na sreću niko nije poginuo ali ima povređenih. Da podsetim isti taj vozač je mogao stradati zimus kada je sam gasio vozilo koje gori a on i njegove kolege svaki dan rizikuju svoje živote i živote putnika jer je rukovodstvo bezobrazno i neodgovorno.“

U međuvremenu na adresu našeg portala stigla je fotografija na kojoj se navodno nalazi autobus koji se danas prevrnuo, a koji je fotografisan veče pre, gde se vidi da je potpuno nakrivljen na jednu stranu.

Inače, hitna pomoć prevezla je povređene u KBC „Bežanijska kosa“, a prema saznanjima među putnicima je bilo i dosta đaka, a jedan učenik (14) je zadobio teže povrede. Saobraćaj je bio obustavljen nekoliko sat

Saobraćajna nesreća se, prema nezvaničnim informacijama, dogodila kad je vozač autobusa Predrag A. izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Kako se sumnja, na njega je potom naleteo automobil iz suprotnog smera koji je nakon sudara završio u kanalu.

Kako saznajemo, učenici su na dijagnostici, a, prema prvim informacijama, konstatovane su im lakše povrede. Jedan učenik (14) je zadobio teže povrede. Za sada, međutim, nisu poznati detalji u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, kao ni u kojoj bolnici se nalazi.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here