BAHATO! Pojedini meštani Železničke ulice prisvojili javni prostor

1
3032

Kako saznajemo od naših saradnika sa terena, meštani Železničke ulice već danima uzurpiraju javni parking iznoseći gume, džakove i kante za smeće u toku noći kako bi parking prostor sačuvali za sebe.

S obzirom da je reč o površini koja se smatra javnim prostorom, očigledno da pojedini stanovnici ove ulice svojom bahatošću krše zakon.

Ili dotični (ma o kome da je reč) možda misle da je parking njihova privatna svojina?

Ako se uzme u obzir da je veoma lako utvrditi ko se bahati i prisvaja ono što pripada svim stanovnicima, za očekivati je da će komunalna policija brzo rešiti ovaj novonastali problem.

(SMP)

1 COMMENT

  1. „Bahato“..?! Ako se ‘Bahatoscu’ moze nazvati nesto, sto je elementarno pravo svakog stanovnika sopstvene ulice kako bi imao pravo da parkira svoj automobil ispred rodjene kuce ..?! Konkrentno, komsinica (koja ima dvoje male dece i svakodnevno mora vise puta da ih odvodi i dovodi u skolicu, a takodje i njene musterije poslovnih prostora ne mogu da se parkiraju..i zato je morala da stavi gume iz vise nego opravdanih razloga..), a ni mi ostali stanovnici Zeleznicke ulice nismo u mogucnosti da nasa vozila parkiramo ispred nasih kuca zbog bahatosti radnika fabrike-Eurocajt, koji po zakonu, Fabrika Eurocajt, a i bilo koja druga, moraju da obezbede svojim radnicima parking prostor u krugu fabrike, isto kao i fabrike Kuper Standard, Lames itd itd, kao sto to uostalom rade i zgrade po novom zakonu. Mi, zitelji Zeleznicke ulice smo imali, do izgradnje tj. rekonstrukcije iste, svoje cuprije ispred kuce ili poslovnog prostora, ali rekonstrukcijom ulice se to izmenilo i receno nam je da je to parking za nas. Posto, samo u tom delu ima 5 lokala i 2 kuce, dobili smo tih 7 parking mesta, ali radnici fabrike tu ostave automobile svih 8 sati svog radnog vremena, zato sto ih direktorica ne pusta u krug zbog ‘nestanka OTIRACA..?!“, tako nam je bar receno, pa zar mi onda moramo da ISPASTAMO i da pred sopstvene domove ne mozemo da stanemo ili izadjemo..?! Svi imamo porodice, malu decu, stare roditelje i kako u slucaju bolesti kod lekara da ih odvedemo, a blokirani smo od BAHATOG parkiranja radnika Euro cajta..?! Ovde je doslo do zamene teza u naslovu i problemu, stanovnici Zeleznicke ulice zbog BAHATOG PARKIRANJA RADNIKA FABRIKE EURO CAJT NISU U MOGUCNOSTI DA OSTVARE ELEMENTARNO PRAVO NA PARKIRANJE ISPRED SOPSTVENOG DOMA..! Da li u srcu grada moze da postoji FABRIKA koja NEMA SOPSTVENI PARKING PROSTOR ILI IM TO VLASNICI USKRACUJU ZBOG ‘nekog razloga’..?! To je pitanje za istrazivacko novinarstvo od ZITELJA ZELEZNICKE ULICE..!?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here