“Bambi” poklonio paketiće mitrovačkim učenicima od I do IV razreda

0
432

Donacija Kompanije „Bambi” u vidu slatkih proizvoda i vrednih poklona, koja je, povodom školske slave, uručena lokalnoj samoupravi Sremska Mitrovica, biće uručena svim učenicima od prvog do četvrtog razreda, dok će škole dobiti i laptop i skener.

Podela paketića počela je u Osnovnoj školi „Sveti Sava”, a poklone je uručila mitrovačka gradonačelnica Svetlana Milovanović.

„Mi na području Grada Sremska Mitrovica imamo odličnu mrežu osnovnih i srednjih škola, predškolskih ustanova ali se naravno trudimo da kvalitet rada ovih ustanova podignemo na još jedan stepenik više. Samo radi podsećanja mi smo jedina lokalna samouprava koja je u prethodne tri godine uspela da sagradi i otvori dve nove osnovne škole i jednu predškolsku ustanovu. Cilj nam je da i dalje nastavimo sa rekonstrukcijom postojećih škola ali ono što je isto toliko važno kao i rekonstrukcija samih školskih objekata je i opremanje istih savremenom i modernom opremom. Zahvalila bih se i Kompaniji „Bambi” na ovim zaista vrednim poklonima koje su donirali za 2830 učenika osnovnih škola.”- rekla je gradonačelnica Milovanović.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here