BESPLATNE HALJINE ZA MATURANTKINJE!  Akcija mitrovačke Kancelarije za mlade

0
1019

Doniraj matursku haljinu“ je akcija koja ima za cilj da devojkama besplatno i anonimno obezbedi izgled o kakvom sanjanju. Potrebno je samo da se jave u Kancelariju za mlade u Sremskoj Mitrovici.

Ove godine imamo ubedljivo najlepše haljine. Kontaktiraju nas čak i iz drugih gradova kao što je Ruma, Novi Sad, Zvornik. Čak žele i poštom da nam pošalju. Imamo i jednu zanimljivu informaciju, jedan čovek iz Nemačke nas je kontaktirao putem društvenih mreža i želi da donira 70 evra da bi neko kupio matursku haljinu – kaže Biljana Matić, koordinatorka Kancelarije za mlade u Sremskoj Mitrovici.

Maturske haljine mogu da donesu oni koji žele da doniraju matursku haljinu u Kancelariju za mlade.

Mogu da se prijave maturantkinje i osnovnih i srednjih škola. Cela akcija je anonimna, nikada seb neće otkriti kako te haljine izgledaju, niti ko su devojke koje su ih uzele. Takođe, pored haljina je obezbeđena i frizura, šminka i manikir – kaže Biljana Matić.

Maturske haljine se pozajmljuju, a zatim se peru i sređuju i spremne su da ih ponesu neke nove maturantkinje već naredne godne. Akcija nije ograničena isključivo na Sremsku Mitrovicu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(A. Plavšić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here