Bespovratna sredstva seoskim turističkim domaćinstvima

0
408

Mitrovačka Agencija za ruralni razvoj potpisala je rešenja o dodeli sredstava i raspodeli sredstava sa osam seoskih turističkih domaćinstava. Ukupna vrednost dodeljenih sredstava je oko 800 hiljada dinara.

Bespovratna sredstva dodeljena su seoskim turističkim domaćinstvima, na osnovu prethodnog konkursa kao podsticaj ruralnog razvoja i turizma. Svako domaćinstvo dobilo je po 100.000 dinara.

Seoska turistička domaćinstva će moći da koriste ova sredstva kako bi svoju uslugu mogli što bolje da promovišu, bilo za izradu internet prezentacije, za izradu promo spotova, reklama ali i turističke signalizacije. Ukupno dodeljena sredstva su oko 800.000 dinara. U narednom periodu planiramo prezentaciju kreditnih linija zajedno sa Razvojnim fondom Vojvodine i isto tako, pošto nam predstoji period kada naši poljoprivrednici više ne rade na njivama, zajedno sa Poljoprivrednom stručnom službom krenuće savetodavna predavanja koja ćemo organizovati u Gradskoj kući.”- izjavila je Dušica Pavlović,  direktorka Agencije za ruralni razvoj.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here