ČUDAN OBRT U SLUČAJU DVOSTRUKOG UBISTVA ZBOG TARTUFA: Ko je pucao u braću iz Futoga?

5
67319

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, rođenoj braći Dejanu (38) i Nebojši Eriću (36), koji su osumnjičeni za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga određen je pritvor do 30 dana.

Oni su nekoliko sati saslušavani u tužilaštvu, gde su, ispričali šta se desilo u nedelju ujutru kada su stigli u šumu nadomak Sremske Mitrovice.

Pored teškog ubistva, na teret im se stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Krvavi zločin, prema saznanjima iz istrage, dogodio se zbog tartufa, jer su četvorica muškaraca išla u potragu za skupocenom pečurkama.

Prvo je došlo do svađe između Dejana i jednog od braće Jeličić, da bi se veoma brzo sve pretvorilo u fizički obračun, a onda i pucnjavu iz vatrenog oružja“, kaže izvor iz istrage.

Dejan je policiji najpre rekao da je on upucao obojicu Jeličića, ali je nalazom “parafinske rukavice” utvrđeno da je pucao i njegov brat Nebojša.

Braća Erić sprovedena su u utorak u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici.

(S. Kostić)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

5 COMMENTS

  1. Dozivotna robija za ove monstrume. Pravdu su sprovodili po selu i umisljali da je suma njihova. Cim su lagali znaci da su svesni sta su uradili. Mogli su raditi u fabrici u Mitrovici za sicu kao svi ostali Mitrovcani ali nisu hteli. Samo dozivotna!

  2. NELUPAJ NIKO NEZNA ISTINU NESUDI NEDAJ SEBI ZAPRAVO DA OSUDJUJES AKO SI HRISCAN I PRAVOSLAVAC TOLIKO

  3. Obadvojice braće Erić su ubice, prema parafinskoj rukavici..
    I obadvojica braće Erića znači lažu.
    Ubili poštene i vredne ljude, koji su im poklanjali i pomagali..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here