Demanti Fudbalskog kluba “Radnički” na tekst “FK SREM ZABRANIO IGRANJE RADNIČKOM NA STADIONU SREMA”

0
2156
Foto: fsv.rs

FK „Radnički“ iz Sremske Mitrovice ovim putem upućuje najoštriji demanti povodom danas objavljenog teksta, koji na sasvim pogrešan i neistinit način govori o određenim odlukama našeg kluba. 

Osoba pod imenom Jovica Stević ne predstavlja Fudbalski klub „Radnički“ iz Sremske Mitrovice, nije njegov član i prema tome nema ovlašćenje da o njemu širi informacije, pre svega netačne. On je, u ime kluba, danas poslao dopis, mahom, lokalnim medijima u Sremskoj Mitrovici, u kojem govori o razlogu odlaska „Radničkog“ sa stadiona FK „Srem“ i kao glavni razlog navodi sukob sa Aleksandom Prokićem, trenerom FK „Srem“. U Stevićevom tekstu takođe se navodi i da je „Radnički“ pokrenuo tužbu protiv „Srema“, a zbog toškova ulaganja u stadion u proteklom periodu.

Istina je da uprava „Radničkog“ nije podnela tužbu i da do toga neće ni doći, kao i da je kako bi se izbegao sukob sa „Sremom“, doneta odluka da takmičenje u Prvoj ligi Srbije „Radnički“ nastavi na svom stadionu.„Radnički“ je za svoje potrebe koristio stadion „Srema“, u tu svrhu je radio i na njegovom održavanju i poboljšanju uslova za trenažni proces i utakmice, ali nije njegov vlasnik. Zbog komunikacijskih problema sa domaćinom, a kako ne bi došlo do daljeg sukoba, doneta je prethodno navedena odluka o povratku na svoj matični objekat.

Prvu utakmicu na domaćem terenu „Radnički“ će odigrati već u nedelju, 11. oktobra i to protiv ekipe Trajal iz Kruševca. 

Zbog širenja netačnih informacija, uprava „Radničkog“ će podneti krivičnu prijavu protiv Stević Jovice.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here