Demokrata Goran Ješić NAPAO PRINCA FILIPA zbog JASENOVCA: Mladi Karađorđević mu odbrusio!

0
1780

Princ Filip Karađorđević odgovorio je na ružne reči koje mu je, preko društvene mreže Tviter, uputio potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić.

Mladi srpski princ je pre nekoliko dana na primeru filma “Dara iz Jasenovca” skrenuo pažnju na to koliko su takvi filmovi važni za negovanje kulture sećanja na srpska stradanja, i da su zločini nad našim narodom pet decenija bili zanemarivani i skrivani.

Naša je obaveza da negujemo kulturu sećanja na srpske žrtve, jer su Srbi jedan od retkih naroda nad kojim su kroz istoriju vršeni genocidi i etnička čišćenja – napisao je princ Filip.

Goran Ješić je na to odgovorio prilično napadnim tonom da princ verovatno nije pohađao časove istorije u mladosti.

Jasenovac je dugo godina prikrivan od poštenog srpskog puka, reče Vam dečko sa Dedinja kome plaćamo struju svaki mesec i dnevne novine 4 miliona dinara godišnje. Ili nisi sine pohađao nastavu istorije redovno ili ti keva pravdala časove kod razrednog na ime nerazumevanja jezika – napisao je Ješić na svom Tviter nalogu, na šta mu je princ Filip odgovorio da nema nikakve potrebe za takvom uličarskom komunikacijom, dodajući:

Kao što nema potrebe ni da lažete svoje pratioce. Ne živim na Dedinju i moje životne troškove ne finansiraju građani Srbije. Kleveta je krivično delo. Tužno je što to niste naučili.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here