Detalji užasa u Beškoj! PREGAZIO BIVŠU ŽENU AUTOMOBILOM I SAKRIO TELO U SVOJOJ KUĆI!

0
3108

Pomahnitali Zolika Holik, nakon što je kolima udario svoju bivšu suprugu Jasminu Holik, mrtvu je ubacio u auto i odvezao u njihov porodični dom. Prema rečima komšija, oni su jutros oko pola 8 videli ekipu Hitne pomoći.

Mislili smo da je Zoliki pozlilo. Tek kada su stigle tri patrole policije, saznali smo da je Zolika ubio Jasminu – ispričale su komšije.

Da ovaj tragičan slučaj bude još bizarniji – Zolika je mrtvu Jasminu držao čak dva sata u kući.

Podsetimo, Jasmila je jutros oko 5.20 napustila kuću u mestu Beška i krenula na posao u Novi Sad, međutim tamo ju je čekao bivši muž sa kojim je bila 24 godine. Nesrećna žena nije odmakla ni 50 metara od kuće, kada ju je Zolika udario kolima. Od posledica udara preminula je na licu mesta.

Na li mesta gde je Jasmina udarena kolima, nema tragova kočenja, kao ni tragova krvi. Zolika je bivšu ženu strpao u kola i odvezao je u njegovu kuću u ulici Branka Radićevića.

Tamo je prema rečima komšija držao dva sata, nakon čega je pozvao njenu majku i saopštava joj šta je uradio sa njenom ćerkom. Božica Markov (74), majka ubijene Jasmine u Beškoj, rekla je da ju je bivši zet Zolik Holik nazvao i saopštio da je ubio Jasminu.

On je moje dete ubio. Eto toliko – rekla je nesrećna žena.

Jasmina je nakon što se razišla pre dve godine od Zolike sa sinom otišla da živi kod bolesne majke. Ovaj bivši bračni par ima ćerku i sina, ali i dvoje unučadi. Poslednje dve godine nisu u braku, ali joj je prema rečima komšija, Zolika često stvarao probleme.

Maltretirao je i nije joj dao mira – rekle su komšije.

Iz porodice Holik nije bilo prijava nasilja policiji.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Kurir/B.T.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here