Film o mentalnom zdravlju mladih: „Povezivanje tačkica“

0
398

UNICEF i Prijatelji dece Srbije pozivaju srednjoškolce, roditelje, zaposlene u obrazovno – vaspitnim ustanovama, zdravstvu, socijalnoj zaštiti i nevladine organizacije, da prisustvuju prikazivanju dokumentarnog filma „Povezivanje tačkica“ o mentalnom zdravlju mladih i da se uključe u globalnu diskusiju o ovoj značajnoj društvenoj temi.

Tema mentalnog zdravlja mladih je veoma aktuelna, a svojim učešćem daćete doprinos da glasnije i hrabrije govorimo o izazovima mladih, kao i načinima za organizovaniju podršku i pomoć.

Projekcija filma se održava u četvrtak 21.04.2022. godine u Kulturnom centru „Brana Crnčević“ Ruma (Veljka Dugoševića 102) sa početkom u 17 časova. Prijava nije obavezna.

Film „Povezivanje tačkica“ otvorio je globalnu diskusiju o mentalnom zdravlju mladih, koji su i glavni akteri ovog dokumentarca. Kroz priče i poruke mladih sagledavaju se univerzalni psihološki problemi. Svoj osvrt na ovu temu daće i Anne Marie Alves Ćurčić, novinarka koja se bavi zagovaranjem za mentalno zdravlje mladih, i mlada osoba, koja ima lično iskustvo.

Više o samom filmu možete videti na sajtu: https://connectingthedotsfilm.com/about-the-film

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here