Fudbaleri Radničkog počeli pripreme za prolećnu sezonu

0
716

Ekipa Fudbalskog kluba „Radnički” iz Sremske Mitrovice počela je pripreme za prolećni deo prvenstva sa novim trenerom. Novi šef stručnog štaba je Dejan Nikolić, sa kojim će fudbaleri do kraja januara otputovati na pripreme.

Dejan Nikolić, koji je do skora vodio OFK „Žarkovo” na ovoj poziciji zamenio je Dragana Perišića sa kojim je klub sporazumno prekinuo saradnju. „Radnički” je na zimsku pauzu otišao sa 27 osvojenih bodova, odnosno na 8. mestu na tabeli.

Nikolić je treći trener Radničkog u tekućoj sezoni, a kako je istakao na konferenciji, koja je organizovana po njegovom imenovanju, očekuje ih teško proleće, ali će i igrači i stručni štab u narednom periodu dati svoj maksimum kako bi se klub našao u plej-ofu.

Situacija na tabeli i kroz takmičenje dosta je donela neizvesnosti ove godine, zato što se dve trećine klubova bori za plej-of. Sigurno nas očekuje teško proleće, ali mi kao klub i ovi momci kao igrači daće svoj maksimum da ispunimo svoje i ambicije kluba. Prvu ligu prilično dobro poznajem, u ovom momentu najbitnije je da se dobro spremimo, uz neka pojačanja koja će nam doneti kvalitet i ono što nam treba, kako bi ostvarili svoje ambicije dobrim igrama i plasmanom. Sa pravim radom krećemo od ponedeljka”.- rekao je Dejan Nikolić, novi trener Radničkog, u svom prvom obraćanju javnosti.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here