Fudbaleri Radničkog u nedelju gostuju IMT-u

0
452

U nedelju, 16. avgusta, mitrovački Radnički debituje u Prvoj ligi Srbije. Po prvi put u svojoj istoriji dugoj 98 godina, Hesnerci će igrati u Drugom rangu takmičenja. Ostvaren je san mnogih generacija Radničkog, sanjan dugih 98 godina.

Crveno-beli iz Hesne odmeriće snage sa novobeogradskim IMT-om, klubom Fabrike traktora, koji je kao i Radnički po prvi put je u Prvol ligi Srbije. Stadion IMT-a se nalazi na Novom Beogardu pored Sportske halu, u blizini Studenskog grada.

Fudbaleri Mitrovačkog Radničkog predvođeni trenerom Dragoljić Goranom-Austrijom, završili su pripreme koje su trajale nepunih mesec dana. U subotu 8. avgusta na stadionu u Hesni odigrana je prijateljska utakmica, generalna proba,  protiv Budućnosti iz Dobanovaca. Rezultat 2:0 za Radnički. Radnički je odličnom igrom, pod dirigentskom palicom odličnog, vrednog i neumornog trenara Dragoljića, zalaganjem i borbenošću ulio nadu, veru i optimizam  da će Hesnerci u svojoj debitanskoj sezoni u Prvoj ligi igrati odličan fudbal.

Radnički je odigrao ukupno 9 prijateljskih utakmica, a poslednje četiri je pobedio.

Za ovaj period priprema u klubu je bilo ukupno na probi 13 igrača iz prošlog prvenstva i 50 novih igrača, sve ukupno 63 igrača.

(Jovica Stević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here