Gas stiže u Šid tokom marta

0
371

Dugoočekivana gasifikacija opštine Šid, po rečima predsednika opštine Zorana Semenovića, biće završena u martu.

Gasifikacija opštine Šid biće završena narednog meseca i definitivno oko 15. marta biće pušten gas u mrežu i dostupan za sva zainteresovana lica privrednike, investitore i građane koji izraze želju da koriste gas kao energent – potvrdio je Semenović.

Takođe, na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture Uprava za kapitalna ulaganja APV opredelila je opštini Šid 100 miliona dinara za rehabilitaciju ulica u naseljenom mestu Kukujevci.

Projektom rekonstrukcija ulica u naseljenom mestu Kukujevci u ovoj godini smo zahvaljujući Upravi za kapitalna ulaganja obezbedili 100 miliona dinara. Zahvaljujem se pokrajinskoj Vladi i predsedniku Igoru Miroviću, kao i direktoru Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljku Kovačeviću– rekao je predsednik opštine Šid Zoran Semenović.

Osim toga, u naseljenom mestu Sot završena je rekonstrukcija dva pešačka mostića.

Prema rečima predsednika MZ Sot Nemanje Ursuza, rekonstrukcija je urađena na inicijativu Mesne zajednice, jer su stare zaštitne ograde bile dotrajale i nebezbedne po pešake. Rekonstrukciju je finansirala MZ Sot uz podršku lokalne samouprave.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here