Gradonačelnica posetila zdravstvene radnike u Sokobanji

0
700

Mitrovačka gradonačelnica Svetlana Milovanović i direktorka Zavoda za javno zdravlje prim. dr Nada Zec Petković, posetile su Sokobanju, gde u hotelu „Moravica” borave medicinski radnici iz našeg grada koji su radili u crvenoj zoni tokom pandemije kovida 19.

U Sokobanji biravi već četvrta grupa medicinskih radnika iz Zavoda za javno zdravlje i Opšte bolnice iz Sremske Mitrovice. Inicijator i pokrovitelj ovog putovanja je lokalna samouprava, u saradnji sa KPZ.

Gradonačelnicu i direktorku Zavoda za javno zdravlje dočekale su Andrea Lazić, viši sanitarni tehničar i Ivana Matijašević, doktor medicine.

Vidno raspoloženi, medicinski radnici su istakli da su veoma zadovoljni smeštajem, da im odmor prija, jer iako je epidemiološka situacija povoljnija, borba protiv virusa COVID-19 još uvek nije gotova.

Gradonačelnica Milovanović je istakla da je ovo najmanje što je Grad mogao da učini za medicinske radnike, koji danonoćno rade u posebnim uslovima, pod velikim rizikom za sopstvene živote, uz maksimalan trud i zalaganje. 

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here