Humanitarni koncert hora „Polifonika“ i udruženja „Bingo“: ZA MILICU I LUNU!

0
583

U subotu, 8 aprila, u 18.00 sati, u sali Visoke škole strukovnih studija u Sremskoj Mitrovici, udruženje „Bingo“ i hor „Polifonika“ pevanjem će, uz podršku prijatelja i saradnika, pomoći u prikupljanju neophodnih sredstava za dalje lečenje naših malih sugrađanki, Milice i Lune.

Udruženje „Bingo“ i hor „Polifonika“ ovaj humani gest organizuju u čast svog zaštitnika, Svetog Irineja, prvog Episkopa Sremskog, koji se slavi upravo 8. aprila.

Milica Vasiljević i Luna Pilipović nemaju vremena za čekanje, a ako svi pružimo bar malo, njihov put ka izlečenju će biti lakši i kraći. Ulaznica na koncert jeste dobrovoljni prilog bez ograničenja. Humanitarni koncert „Za naše devojčice“ je još jedna prilika da se udružimo, saberemo i budemo humani.

Organizatori događaja su: Udruženje „Bingo“ – horovi „Polifonika“ u saradnji sa VŠSSVPI „Sirmijum“, STŠ „Nikola Tesla“ i prijateljima.

Na koncertu će nastupiti horovi iz Sremske Mitrovice, Polifonika i Krančević, ali i gosti iz Beograda, hor „Sveti Joakim i Ana“ iz crkve Svete Petke sa Čukarice. Pored horova, na humanitarnom koncertu učestvuju i recitatori udruženja „Bingo“, instrumentalistkinja Dragana Filimonović, solistkinja Stanislava Vortić, uz pratnju Hajrudina Durmanovića.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here