Igor Mirović danas boravi u Mitrovici

0
401

Povodom početka nove školske godine, danas će predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetiti Sremsku Mitrovicu. Po planu posete, on će obići rekonstruisani objekat Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević – Narod“ u Zasavici I i objekat fiskulturne sale OŠ „Jovan Popović“ u Sremskoj Mitrovici.

Podsećanja radi, kompletna rekonstrukcija i dogradnja fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Jovan Popović“, završena je početkom jula tako da će đaci od nove školske godine nastavu fizičkog imati u modernom, funkcionalnom i bezbednom sportskom objektu.

Reč je o projektu vrednom gotovo 100 miliona dinara, od čega je Pokrajinska vlada izdvojila 73 miliona dinara, a ostatak lokalna samouprava. Učenicima su na raspolaganju i sala za stoni tenis, mini-teretana i aerobik-fitnes sala, kao i košarkaški teren u dvorištu škole, koji je rekonstruisan.

S druge strane, u objektu škole u Zasavici I radovi su obuhvatili kompletnu sanaciju objekta u smislu zamene stolarije, izolacije i kompletnih unutrašnjih instalacija struje, vode, grejanja, zatim radovi na podovima, kupatilima, zbornici i učionicama. Vrednost radova bila je blizu 10 miliona dinara.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here