IT kursevi online u Akademiji Oxford u Rumi po najpovoljnijim cenama!

0
201

Bez obzira da li želite da steknete samo osnovno znanje rada na računara, koje podrazumeva aktivno korišćenje interneta i rada u programima: MS Word, MS Excel, MS Power Point i MS Outlook, ili želite da steknete znanja iz oblasti programiranja, odnosno nadogradite već postojeće znanje u ovoj oblasti, Škole računara Akademije Oxford sigurno imaju odgovarajući kurs za Vas, a po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Pored osnovne obuke za korišćenje računara, Škola računara AKADEMIJE OXFORD organizuje i kurseve programiranja i to, između ostalih: C, C++, Visual Basic, Java, Java Script, PHP, Delphi. Uz to, u okviru škole se organizuju i kursevi u domenu web programiranja, poput recimo: HTML5, WordPress 3.8 i Joomla 3.0.

Kao posebno interesantnu oblast u okviru škole računara koju organizuje AKADEMIJA OXFORD izdvajamo Autodesk obuke i to: 3D Studiomax 2012 ( 3D dizajn ), AutoCAD 2012 2D, AutoCAD 2012 3D, animacija i vizuelizacija u okviru MAYA obuke, te kurseve vezane za korišćenje Adobe Photoshop-a. Tu su i obuke za izradu web prezentacija – Dreamweaver, te korišćenje Flash – a i to ActionScript3.

Ono po čemu su kursevi  iz domena web dizajna čuveni svakako je obuka poznata kao Adobe paket za web dizajn, koji podrazumeva obučavanje korisnika za aktivno korišćenje programa: Photoshop, Dreamweaver i Flash ActionScript 3, a po najpristupačnijoj ceni na tržištu. 

Ako imate bilo kakvih pitanja, ili su Vam potrebne dodatne informacije,nemojte oklevati i odmah pozovite.

Telefoni: 060/022-01-69; 022 471-265

Adresa: Glavna 176,TC Atrijum

E-mail: ruma@akademijaoxford.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here