Javna rasprava o Predlogu Nacrta Plana razvoja AP Vojvodine 2023-2030. godine

0
215

U sredu, 18. januara, od 11 do 14 časova u mitrovačkoj Gradskoj kući, održaće se javna rasprava o Predlogu Nacrta Plana razvoja AP Vojvodine 2023-2030. godine. Organizator je Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, u saradnji sa Razvojnom agencijom Vojvodine.

Javnoj raspravi će prisustvovati zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Radivoj Paroški, gradonačelnica Grada Sremska Mitrovica Svetlana Milovanović i predstavnici naše lokalne samouprave, javnih preduzeća, kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i Regionalne razvojne agencije Srem.

O planu razvoja APV govoriće predstavnici Razvojne agencije Vojvodine i predstavnici pokrajinskih sekretarijata koji su učestvovali u izradi Plana razvoja AP Vojvodine.

Prioritetni ciljevi ovog plana i mere za njihovo ostvarivanje integrisani su u četiri razvojna pravca: Vojvodina kao mesto neprekidnog rasta životnog standarda, interkulturalna Vojvodina, energetski održiva, digitalna i prostorno povezana Vojvodina, i zelena Vojvodina otporna na klimatske promene.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here