JKP “TOPLIFIKACIJA”: Spremni za grejnu sezonu

0
499

Sve je spremno za nastupajuću grejnu sezonu, saopštili su u JKP “Toplifikacija”. Radijatori će biti topli od 15. oktobra, a ako bude neophodno, sve je spremno da da se sa grejanjem počne i ranije.

Kako je rekao Slavko Sladojević direktor JKP „Toplifikacija”, izvršene su sve provere i probe sistema proizvodnog, funkcionalnog i distributivnog sistema.

Sve funkcioniše u najboljem redu tako da možemo da izjavimo da smo mi spremni za nastupajuću grejnu sezonu. Naše obaveze smo ispunili do prvog oktobra, do tada su izvršene tople probe sistema, izvršene su funkcionalne probe distributivnog sistema, nismo imali nikakvih problema, remont smo uradili kvalitetno tako da očekujemo da u periodu zime nećemo imati nekih većih problema. Može se očekivati u početku da ćemo imati više poziva naših korisnika, zato što ćemo morati da ozračujemo radijatore ili će neki ventil da procuri. Uz naše račune koje budemo slali sad, poslaćemo jedno obaveštenje sa brojevima telefona putem kojih mogu da prijave te kvarove ili neke nedostatke na sistemu.”- rekao je direktor Sladojević navodeći i da neće biti promene cene.

Gradonačelnica Svetlana Milovanović obišla je kotlarnicu JKP „Toplifikacije” na Starom mostu, kako bi se uverila u stepen spremnosti ovog preduzeća pred zimsku sezonu.

Svetlana Milovanović gradonačelnica Sremske Mitrovice rekla je tom prilikom: „Sezona grejanja počeće 15. oktobra. Ukoliko temperature budu ispod očekivanih, počeće se i ranije sa grejanjem. Dakle sve je spremno za ovu sezonu grejanja.”

Sistem daljinskog grejanja JKP „Toplifikacije” koristi 3400 stanova, poslovnog prostora ima oko 80.000 kvadrata, a ukupno površina koja se greje iznosi oko 240 hiljada kvadrata poslovnog i stambenog prostora.

(M. M.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here