JKP „TOPLIFIKACIJA“: Spremni za početak grejne sezone

0
1258

Sve je spremno za nastupajuću grejnu sezonu, saopštili su u JKP “Toplifikacija”. Radijatori će biti topli od 15. oktobra, a ako bude neophodno, kao ove godine, sve je spremno da se sa grejanjem počne i odmah.

Kako je rekao Slavko Sladojević direktor JKP „Toplifikacija”, izvršene su sve provere i probe sistema proizvodnog, funkcionalnog i distributivnog sistema.

Sve funkcioniše u najboljem redu tako da možemo da izjavimo da smo mi spremni za nastupajuću grejnu sezonu. Naše obaveze smo ispunili do prvog oktobra, do tada su izvršene tople probe sistema, izvršene su funkcionalne probe distributivnog sistema, nismo imali nikakvih problema, remont smo uradili kvalitetno tako da očekujemo da u periodu zime nećemo imati nekih većih problema. Može se očekivati u početku da ćemo imati više poziva naših korisnika, zato što ćemo morati da ozračujemo radijatore ili će neki ventil da procuri. Uz naše račune koje budemo slali sad, poslaćemo jedno obaveštenje sa brojevima telefona putem kojih mogu da prijave te kvarove ili neke nedostatke na sistemu.”- rekao je direktor Sladojević navodeći i da neće biti promene cene.

Gradonačelnica Svetlana Milovanović obišla je kotlarnicu JKP „Toplifikacije” na Starom mostu, kako bi se uverila u stepen spremnosti ovog preduzeća pred zimsku sezonu. Tom prilikom gradonačelnica je rekla:

Nakon izveštaja Javnog komunalnog preduzeća „Toplifikacija” u kojem kažu da je urađena provera sistema daljinskog grejanja, da su izvršili i tople i hladne probe kao i remont možemo doneti odluku da grejna sezona može da počne, odnosno već od jutros naši sugrađani koji se greju putem daljinskog grejanja mogu da primete da su radijatori topli. U prilogu toj činjenici govori i atmosferska temperatura koja je u opadanju. Kako smo dobili informaciju iz „Toplifikacije” energenata ima dovoljno.”

Sistem daljinskog grejanja JKP „Toplifikacije” koristi 3400 stanova, poslovnog prostora ima oko 80.000 kvadrata, a ukupno površina koja se greje iznosi oko 240 hiljada kvadrata poslovnog i stambenog prostora.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here