Još 75 dana do Prvenstva sveta u kuvanju gulaša! PRIJAVITE SE za “Prvu varjaču Laćarka 2021”

0
366

Prvog avgusta, u Laćarku, u Komšijskom parku na kraju Sremske ulice, zakazano je Svetsko prvenstvo u kuvanju gulaša PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021″. I ove godine, takmičenje najboljih kuvara odvija se pod geslom „100 ekipa, 1000 takmičara, 10000 posetilaca“, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti na mejl kikiikomsije@gmail.com ili na broj telefona 064-123-05-08.

Među sponzorima takmičenja nalazi se i kompanija za proizvodnju PVC i aluminijumske stolarije “Milan”, koja je osnovana 2014. godine.

Po rečima vlasnika Milana Vidovića, ova kompanija nudi niz rešenja za vaše domove, kao i za poslovne prostore.

 “U narednom periodu naše preduzeće raspisaće poziv za nova radna mesta u proizvodnji stolarije kao i za terenski rad. Zainteresovani mogu da se jave na naše kontakt telefone: 066 902 4382 i 065 902 4382.”-kaže Vidović dodajući:

Prijatelji smo manifestacije PRVA VARJAČA LAĆARKA treĆi put za redom. S obzirom da manifestacija poprima sve veći značaj, te da se iz godine u godinu povećava, kako broj ekipa tako i broj gostiju, sa ponosom ističemo da se radi jednom o većem događaju, ne samo u Laćarku, već i šire. U njemu aktivno učešće imaju ljudi svih generacija, pa čak i cele porodice. Od najvećeg značaja pored samog takmičenja su nam deca razlicitog uzrasta pa za njih uvek težimo da obezbedimo lep i ugodan dan koji će im dugo ostati u pamćenju.”- zaključuje vlasnik kompanije za proizvodnju PVC i aluminijumske stolarije “Milan”.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Jedan od prijatelja manifestacije “PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021” Milan Jovanović poznatiji kao “Žika” koji drži servis za dubinsko pranje i poliranje automobila. Ovaj servis se nalazi na adresi Karađorđeva 115, Laćarka, a svi koji su zainteresovani da testiraju visoke standarde kvaliteta u ovom servisu mogu da se najave i na kontakt telefon: 060-672-7180.

Milan “Žika” Jovanović, pored automobila, veliki je prijatelj dece, te je jedan od organizatora propratne manifestacije, koja već tradicionalno ide uz takmičenje za najboljeg kuvara, a reč je o “Festivalu dečijih osmeha”.

Žika je zadužen za specijalne zadatke, a to je da obezbedi deci balone za slikanje, prskalice i ostale zanimljivosti, a njihovim roditeljima priveske i varjače (zavisno od afiniteta).

A ovo su Žikinih ruku dela:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here