Još manje od 70 dana do X prvenstva sveta u kuvanju gulaša! SVE VIŠE POKROVITELJA OVE PRESTIŽNE MANIFESTACIJE

0
1000

Prvog avgusta, u Laćarku, u Komšijskom parku na kraju Sremske ulice, zakazano je Svetsko prvenstvo u kuvanju gulaša „PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021″. I ove godine, takmičenje najboljih kuvara odvija se pod geslom „100 ekipa, 1000 takmičara, 10000 posetilaca“, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti na mejl kikiikomsije@gmail.com ili na broj telefona 064-123-05-08. Organizator takmičenja je udruženje „Kiki i komšije“.

Među pokroviteljima prestižne manifestacije nalazi se i je i agencija za registraciju vozila „Šarli“ iz Laćarka. Vlasnik ove kompanije Aleksandra Šaganović – Šagan  potrudio se da tog dana izmami bar jedan osmeh na lice našim najmlađim drugarima i obezbedio je 300 besplatnih sokića za decu.

Mnoštvo poklona za posetioce i goste „PRVE VARJAČE“ sprema Milan Martinović vlasnik servisa za čišćenje i dubinsko pranje „Supreme“ koji se nalazi u Sremskoj Mitrovici, ulica Petra Preradovića 2 (pored Druge zdravstvene stanice). Reč je o najsavremenijem tepih servisu u gradu koji, pored svega stalog, vrši i mašinsko pranje, trešenje, centrifugiranje i sušenje tepiha. Dolazak i dostava na vašu adresu su besplatni. Kontakt telefon: 063-172-17-97 i stranica na fb: https://www.facebook.com/supremeserviszaciscenje.

Kako kažu, cena mašinskog pranja je 160 din/m2, dok je cena dubinskog pranja nameštaja 500 dinara po sedećem mestu. Zašto ne reći i da je pranje dušeka od 1500 do 2000 dinara. Postoji mogućnost i dubinskog pranja vozila od 2999 do 5000 dinara, što uključuje i pranje spolja i mašinsko sušenje vozila. Eto, takvi su prijatelji nezvaničnog prvenstva sveta u kuvanju gulaša.

Podršci nezvaničnom prvenstvu sveta u kuvanju kotlića „PRVA VARJAČA LAĆARKA 2020“ izgleda da nema kraja… Još jedan stari prijatelj je i ovoga puta pružio nesebičnu podršku, a u pitanju je naš prijatelj koji proizvodi i distribuira najkvalitetnije kozje sireve sa njegove „Farme koza Radosavljević„. Sva dobra gospoda, ali i njihove dame, koji budu prisutni na manifestaciji biće u prilici da degustiraju proizvode sa ove jedinstvene farme…

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here