Kažnjeni zbog prebrze vožnje i neposedovanja vozačke dozvole

0
1426

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave koja pokriva Sremski region, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, od kojih jedan nije imao vozačku dozvolu, kao i još trojicu koji su takođe upravljali vozilima bez vozačke dozvole.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetogodišnjaka koji je vozio „audi“ sa 2,45 promila alkohola u organizmu i pedesetjednogodišnjeg vozača „kie“ sa 2,46 promila alkohola.

U Rumi je zatečen četrdesetjednogodišnjak koji je upravljao „opelom“ sa 2,24 promila alkohola u organizmu, a u Pećincima dvadesetsedmogodišnji biciklista sa 2,26 promila alkohola.

Patrola u Inđiji zaustavila je četrdesetosmogodišnjeg muškarca koji je vozio „bmv“ pod uticajem kokaina i tridesetpetogodišnjeg vozača „mercedesa“ pod dejstvom kanabisa i bez vozačke dozvole.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni prekršajnim sudijama.

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zatekla je u okolini grada četrdesetpetogodišnjeg traktoristu i tridesetdvogodišnjeg vozača „pežoa“ bez vozačke dozvole, a u Staroj Pazovi osamnaestogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ takođe bez vozačke dozvole.

Oni su dovedeni prekršajnim sudijama koji su im izrekli novčane kazne.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here