Konkurs za učešće na izložbi fotografija “Pravoslavlje na internetu 2020”

0
335

Društvo ljubitelja fotografije, filmskih i video ostvarenja “Beofoto” iz Beočina raspisalo je konkurs za učešće na 15. Međunarodnoj izložbi fotografija “Pravoslavlje na internetu”.

Ova tradicionalna manifestacija priređuje se u slavu sv. ispovednika Varnave Nastića, vladike hvostanskog i beočinskog.

Za tradicionalnu smotru fotografija sa pravoslavnim sadržajem šalje se do pet fotografija u elektronskom obliku, formata 20 h 30 cm (20,3 h 30,5) u 300 dpi. Pravo učešća na konkursu imaju radovi koji su predhodno objavljeni na bilo kojoj internet adresi, što autori dokazuju slanjem linka. Fotografije se šalju na mejl adresu ademovski@gmail.com

Kotizacija, za učešće na ovom konkursu, se ne plaća.

U konkurenciju za izbor najuspešnijih ulaze fotografije pristigle zaključno sa 15. oktobrom ove godine. Žiri Foto kino i video saveza Vojvodine od prihvaćenih radova izabraće one koji će se naći u katalogu i na 15. izložbi.

Priznanja i pohvale dodeliće se u pojedinačnoj konkurenciji i za kolekciju, kao i nagrada “Sava Dragojlović” za najbolju fotografiju domaćeg autora u izboru žirija organizatora.

Detalje vezane za konkurs kao i za sve predhodne izložbe možete pronaći na sajtu Društva Beofoto, na adresi http://www.beofoto.rs/

(SMP)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here