Košarkašice “Srema” pobedile “Partizan” u kadetskoj ligi

0
446

U utakmici 4. kola Ženske Kadetske lige Srbije odigranoj u hali PSC “Pinki”, ŽKK “Srem” je pobedio ekipu ŽKK “Partizan” Beograd rezultatom 59:47 (16:10, 20:10, 10:12, 13:15).

Košarkašice “Srema” krenule su veoma agresivno od početka utakmice ali su košarkašice “Partizana” pokazale da se radi o veoma kvalitetnim igračicama i da će utakmica biti teška. Na parketu hale “Pinki” vodila se lavovska borba za svaku loptu. ŽKK “Srem” je uspeo da se odlepi i ode na odmor sa 16 poena prednosti.

Beograđanke su u drugom poluvremenu zaigrale bolje i smanjile prednost domaćih na 8 poena. Ali igračice “Srema” koje su ostavile srce na terenu nisu dozvolile da se “Partizan” približi i uspele da reše utakmicu u svoju korist rezultatom 59:47.

Najefikasnija igračica u ekipi “Srema” bila je Riđošić Anđela sa 17 poena, Trkulja Branka 11p, Janković Jelena i Dimitrijević Vanja po 9 poena, Simić Ana 7p, Nićiforović Anastasija 4p, Đorđić Milica 2p, Vasić Teodora, Jerinić Milica, Kostić Svetlana, Zorić Dunja, Debeljački Teodora.

Ekipu ŽKK “Srem” je do pobede odlično vodio trener Savić Lazar.

Najefikasnija igračica u ekipi ŽKK “Partizan” bila je Miškić B. sa 17 poena. Čestitamo ekipi “Partizana” na odličnoj i fer utakmici koja je igrana bez prisustva publike. U sledećem kolu ŽKK “Srem” gostuje ekipi ŽKK “Vojvodina” Novi Sad.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here