Kurs i obuka za muško – ženskog frizera: AKADEMIJA OXFORD!

0
459

Akademija Oxford na preko 20 lokacija, tokom cele godine vrši upis svih polaznika koji su zainteresovani da pohađaju kurs za muško – ženskog frizera, te na taj način savladaju sve što je potrebno da bi se u budućnosti bavili ovim zanatom, odnosno da bi mogli da otvore sopstveni salon.

Da bi se neko bavio poslom muško – ženskog frizera najvažnije je da ima želju da savlada različite tehnike šišanja, ali i modeliranja muških i ženskih frizura, a da bi kandidat mogao da pohađa ovu obuku, ne zahteva se da poseduje prethodno iskustvo.

Program obuke za muško – ženskog frizera je koncipiran tako da je sačinjen od teorijskog i praktičnog dela, stim što je veći akcenat stavljen na praksu, koja se odvija u salonima sa kojima Akademija Oxford već godinama ima uspešnu saradnju.

Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za muško – ženskog frizera koji traje 6 meseci, odnosno ima 576 sati rada, može da se prijavi za polaganje završnog ispita, te stekne sertifikat za ovo zvanje koji je priznat na međunarodnom nivou.

Ovaj vid edukacije košta 15,000 RSD.

Takođe, kandidati se mogu opredeliti samo za kurs ženskog frizera koji traje 3 meseca, tačnije 300 radnih sati i finansijska obaveza prema Akademiji je 10.000,00 dinara. Praktični deo za ženskog frizera polaznici mogu da obave u salonu lepote Dolly sa kojim Akademija ima uspešnu poslovnu saradnju. 

Postoji mogućnost plaćanja u ratama. 

Akademija Oxford se nalazi u ulici Kralja Petra I broj 9, Sremska Mitrovica.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na sledeće telefone:

060/022-55-84 i 022/621-055

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here